Bli med på stafett!

Postet av Asker Helsesportlag den 19. Jul 2018

18. og 19. august arrangerer Kreftforeningen, i samarbeid med Nye Asker kommune, «Stafett for Livet» på ROS arena i Spikkestad. Du har kanskje lest om arrangementet i bladet «Nye Asker 2020», som utkom for et par uker siden?

«Stafett for Livet» blir en gratis festival med mye god underholdning fra både kjente og mindre kjente artister + mange aktiviteter for hele familien.

Vis din støtte

Men hovedfokuset dette døgnet er å vise støtte til de som er rammet av kreft.

Mange av dere kjenner sikkert Alf Håkon Kvamsdal. Han har vært 19 år i Asker Helsesportlags padlegruppe i år. Han har sittet flere år i vårt styre og har gjort en stor innsats i Padlegruppa, blant annet som kursinstruktør.

Han ble rammet av kreft i 2017, og er en fighter. Han har meldt seg på stafetten. Vi i styret i AHSL har bestemt at klubben skal stille et lag for å vise vår støtte til ham, og den kampen han kjemper. Det betyr at vi må ha en person på banen i de 24 timene stafetten varer. Jo flere vi blir, jo mindre tid må hver enkelt være på banen. I denne stafetten behøver du ikke løpe. Du kan gå, trille barnevogn, jogge, eller løpe hvis du ønsker det. Tempoet er ikke viktig, det viktige er at vi klarer å stille et så stort lag at det er noen på banen i alle de 24 timene stafetten pågår.

Det blir som sagt god underholdning, mange aktiviteter og selvfølgelig matservering.

Inntekter til Kreftforeningen

Alle inntekter som kommer inn (fra aktiviteter man ønsker å delta på, og maten man kjøper) går uavkortet til Kreftforeningen.

Dette blir et kjempeflott arrangement, og vi håper at du har lyst og anledning til å være med. Ta med familien, og delta på en festival, samtidig som vi hedrer Alf Håkon og støtter Kreftforeningen.

Sjekk også ut «Stafett for livet – Nye Asker» sin Facebook-side.

«Stafett for Livet» ble arrangert for første gang i Norge i Randaberg i 2017. Her er en film fra den stafetten:

Og her er en film fra Askøy, hvor stafetten ble arrangert tidligere i år.

Påmelding

Hvis du har spørsmål, eller vil melde deg på laget, ta kontakt med Vigdis Karlsen på mobil 900 93 689 eller epost til: vigdistangen1957@gmail.com

Stafetten arrangeres om bare få uker, så vi har ingen tid å miste. Alle som vil delta må derfor snarest melde seg på til Vigdis. Hun samordner påmeldingene og melder på laget. Aller siste frist er 1. august, men helst så snart som mulig.

Alle deltakere får en T-skjorte slik at vi er «uniformert». Oppgi T-skjortestørrelse ved påmelding.

Siden stafetten går i 24 timer er det fint om du sier fra når på døgnet som passer best for deg å gå, rusle eller løpe. Noen må også gå om natten! Det blir satt opp en plan for når den enkelte skal være på banen, men det er viktig å vite om du har spesielle ønsker om tidspunkt.

Team Alf Håkon

Vårt lag «Team Alf Håkon» vil ha et eget telt ved banen der vi kan trekke oss tilbake og ha egne aktiviteter. Der vil vi også ha stoler og seng for de som ønsker å hvile seg litt.

Vi håper at mange vil være med og støtte dette arrangementet. Det kommer til å bli stemningsfullt med lysseremoni og underholdning. Ta med venner og familie og gi din støtte til Alf Håkon og Kreftforeningen!

Husk påmelding så snart som mulig, og si fra om størrelse på T-skjorte.

I begynnelsen av august vil vi arrangere et «lagmøte» for alle som har meldt seg på. Da vil vi sette opp endelig plan for stafett-laget vårt, og fortelle om aktivitetene vi kommer til å ha. Det blir servering og hyggelig samvær på Padlesenteret. Vi kommer tilbake med tid og dato.

Håper vi sees på Spikkestad den 18/19. august.

Hilsen styret i Asker HelsesportlagSommerfesten er dessverre avlyst

Postet av Asker Helsesportlag den 27. Jul 2017


Hovedstyret ønsker alle velkommen til sommerfest på padlesenteret lørdag 26. august kl 18

Grillmat og drikke tas med av den enkelte. Vi ordner tilbehør, mineralvann og noe til kaffen

Påmelding senest 20. august til sekretær Svein Karlsen
mob: 90550160
e-post: svolka54@gmail.comDugnad på padlesenteret

Postet av Asker Helsesportlag den 11. Apr 2017

Velkommen til dugnad!

Torsdag 4. mai blir det felles raking, kosting og rydding samt båtpuss fra kl 18.

Det blir servering og vi gleder oss til å møte dere der!

sun-220187_1280.jpgLeie båtgarasje

Postet av Asker Helsesportlag den 19. Okt 2016

Prisen for å leie plass til private båter i vår båtgarasje øker fra og med 1/1-2017.

Prisen økes fra kr 500;- pr år til kr 750,- pr år. Beløpet har stått stille i mange år og vil derfor bli regulert fra og med årsskiftet.Fest lørdag 20. august

Postet av Asker Helsesportlag den 6. Jul 2016


Hovedstyret inviterer medlemmer til
SENSOMMERFEST
ved padlesenteret lørdag 26. august kl. 1800

Alle tar med seg grillmat og drikke. Styret lager tilbehør. Kaffe og kake.

Og dere, skjerp sansene for sommerens Quiz


Påmelding innen 10. august til:
svolka54@gmail.com
mob: 90550160

Styret ønsker dere alle velkommen til en hyggelig kveld ved padlesenteret. Kanskje blir det anledning til en dans ogsåLevert av IdrettenOnline