Bli med på stafett!

Postet av Asker Helsesportlag den 19. Jul 2018

15. og 16. juni 2019 arrangerer Kreftforeningen, i samarbeid med Nye Asker kommune, «Stafett for Livet» på Vollen Idrettspark. Asker Helsesportlag ønsker å stille lag og håper på mange interesserte.


«Stafett for Livet» blir en gratis festival med mye god underholdning fra både kjente og mindre kjente artister + mange aktiviteter for hele familien.

Vis din støtte

Men hovedfokuset dette døgnet er å vise støtte til de som er rammet av kreft.

Mange av dere kjenner sikkert Alf Håkon Kvamsdal. Han har vært 20 år i Asker Helsesportlags padlegruppe i år. Han har sittet flere år i vårt styre og har gjort en stor innsats i Padlegruppa, blant annet som kursinstruktør.

Han ble rammet av kreft i 2017, og er en fighter. Han har meldt seg på stafetten. Vi i styret i AHSL har bestemt at klubben skal stille et lag for å vise vår støtte til ham, og den kampen han kjemper. Det betyr at vi må ha en person på banen i de 24 timene stafetten varer. Jo flere vi blir, jo mindre tid må hver enkelt være på banen. I denne stafetten behøver du ikke løpe. Du kan gå, trille barnevogn, jogge, eller løpe hvis du ønsker det. Tempoet er ikke viktig, det viktige er at vi klarer å stille et så stort lag at det er noen på banen i alle de 24 timene stafetten pågår.

Det blir som sagt god underholdning, mange aktiviteter og selvfølgelig matservering.

Inntekter til Kreftforeningen

Alle inntekter som kommer inn (fra aktiviteter man ønsker å delta på, og maten man kjøper) går uavkortet til Kreftforeningen.

Dette blir et kjempeflott arrangement, og vi håper at du har lyst og anledning til å være med. Ta med familien, og delta på en festival, samtidig som vi hedrer Alf Håkon og støtter Kreftforeningen.

Sjekk også ut  «Stafett for livet – Nye Asker» sin Facebook-side.

«Stafett for Livet» ble arrangert for første gang i Norge i Randaberg i 2017. Her er en film fra den stafetten:


Og her er en film fra Askøy, hvor stafetten ble arrangert tidligere i år.


Påmelding

Hvis du har spørsmål, eller vil melde deg på laget, ta kontakt med Dag Arne Westgaard på mobil 926 58 183 eller epost til:  post@askerhelsesportlag.no 

Stafetten arrangeres om bare få uker, så vi har ingen tid å miste. Alle som vil delta må derfor snarest melde seg på til Vigdis. Hun samordner påmeldingene og melder på laget. Aller siste frist er 1. august, men helst så snart som mulig.

Alle deltakere får en T-skjorte slik at vi er «uniformert». Oppgi T-skjortestørrelse ved påmelding.

Siden stafetten går i 24 timer er det fint om du sier fra når på døgnet som passer best for deg å gå, rusle eller løpe. Noen må også gå om natten! Det blir satt opp en plan for når den enkelte skal være på banen, men det er viktig å vite om du har spesielle ønsker om tidspunkt.

Team Alf Håkon

Vårt lag «Team Alf Håkon» vil ha et eget telt ved banen der vi kan trekke oss tilbake og ha egne aktiviteter. Der vil vi også ha stoler og seng for de som ønsker å hvile seg litt.

Vi håper at mange vil være med og støtte dette arrangementet. Det kommer til å bli stemningsfullt med lysseremoni og underholdning. Ta med venner og familie og gi din støtte til Alf Håkon og Kreftforeningen!

Husk påmelding så snart som mulig, og si fra om størrelse på T-skjorte.

I begynnelsen av august vil vi arrangere et «lagmøte» for alle som har meldt seg på. Da vil vi sette opp endelig plan for stafett-laget vårt, og fortelle om aktivitetene vi kommer til å ha. Det blir servering og hyggelig samvær på Padlesenteret. Vi kommer tilbake med tid og dato.

Håper vi sees i Vollen den 15/16. juni.

Hilsen styret i Asker Helsesportlag
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline