Asker Helsesportlag

Asker Helsesportlag holder til på Dikemark i Asker og er delt inn i tre grupper:

  • Padlegruppa: Medlemmer kan fritt benytte lagets kanoer og kajakker
  • Bocciagruppa: Gruppa er dessverre nedlagt pr 31. desember 2017
  • Vanntrim: Møtes på Vettre mandag og onsdag

 Laget ble startet for å aktivisere funksjonshemmede og deres familier, men medlemskap er i dag åpent for alle. Les mer om medlemskap og meld deg inn!

Både medlemmer og andre kan leie kanoer og klubbhuset.

Facebook

Bli med i Facebook-gruppa vår!

Nyheter

Padlesenteret er stengt

Asker Helsesportlag har besluttet å stenge tilgang til padlesenterets garderober, toaletter, fellesrom og fellesutstyr (båter, årer, flytevester, spruttrekk, etc.) på ubestemt tid for å begrense spredningen av koronaviruset.

Trefall sperrer Poverudelva

Asker Helsesportlag har informert kommunen om trefall som sperrer Poverudelva.

Viktig informasjon fra Norges Idrettsforbund

Viktig informasjon fra Norges Idrettsforbund publiseres med dette til alle medlemmer i Asker Helsesportlag:Idrettstinget er NIFs høyeste myndighet. På Idrettstinget 2019 ble det vedtatt e

Merking av kajakker og kanoer

Padlegruppa har merket alle kanoer og kajakker som kan benyttes av padlegruppas medlemmer, dette for å gjøre det enklere å skille mellom private kajakker/kanoer og de som tilhører Asker Helsesportlag.

Begrenset inntak av nye medlemmer i Padlegruppa for 2019

Asker Helsesportlags Padlegruppe har opplevd veldig stor pågang for nye medlemskap de siste årene. For å kunne ta godt vare på alle som vil padle har vi hatt midlertidig stopp for nye medlemmer i gruppa.

Vi starter i mai begrenset inntak av nye medlemmer fra vår venteliste. Personer som ønsker å melde seg inn i vår padlegruppe kan fortsatt melde seg på via linken. De vil bli satt på venteliste, og vil bli de første som taes inn når vi åpner for nye medlemskap.

Vi beklager dette, men med begrensede ressurser kan vi ikke vokse ukontrollert. Det vil gå ut over både eksisterende og nye medlemmer.


Ønskes det medlemskap i Vanntrim-gruppa er det bare å ta kontakt.

PadlesenteretArrangementer

28. april 2020


28. apr
tir

Styremøte

19:30

Styremøte: Klubbhus eller Videokonferanse

Les mer
Levert av IdrettenOnline