Reparasjon Kajakk

Postet av Asker Helsesportlag den 11. Mar 2024

De populære kajakkene 9, 10 og 11 er til reparasjon. 

Minner om at alle må loggføre hvilke kajakk de bruker og gi tilbakemeldig på om noe er eller ble ødelagt. 

Bruk av glassfiber kajakk kreves særskilt aktsomhet da de ikke tåler like mye som plast. Det er lov å være uheldig, men uvøren bruk som skader materiellet er ikke bra. 

Ta kontakt om du er usikker på bruken av disse kajakkene. De er de beste å padle med, og derfor de som har lengst distanse per sesong.

Mvh

Eirik
1 Kommentar

Fakturering fra Asker Helsesportlag

Postet av Asker Helsesportlag den 11. Jan 2024

Asker Helsesportlag (AHSL) sender i disse dager ut faktura for medlemskontingent 2024.

Asker Helsesportlag sender i januar ut faktura for medlemskontingent 2024. 
Merk at når dere i nettbanken taster inn oppgitt kontonummeret på faktura, vil navnet" Bloc As" komme opp og ikke navnet til Asker Helsesportlag. 

Klikk på følgende link for å se hvordan dere utfører betaling:  Hvordan betale faktura

Dersom det oppstår feil i forbindelse med fakturering ber vi om at dere informerer oss slik at vi får korrigert dette i vårt medlemsregister.

Følgende priser gjelder for medlemskontingent:

Junior                   kr. 225,-              (0-17 år)
Voksen                 kr. 450,-              (18-66 år)
Senior                   kr. 225,-              (67 år og eldre)
Familie                 kr. 900,-              (Inkluderer alle voksne og barn i samme familie)

Merk også at det faktureringssystemet ikke setter en betalingsfrist for hver faktura, men oppgir fristen til å være «Omgående». Etter en uke sendes det en betalingspåminnelse på SMS til de som ikke har betalt faktura. Merk at dette er en betalingspåminnelse og ikke en purring som ender med inkasso.

Dersom dere ikke ønsker å fortsette medlemskapet i Asker Helsesportlag, anmoder vi om at dere informerer styret ved å sende e-post eller brev. Derved slipper dere å motta faktura og påfølgende betalingspåminnelser.

Som for idrettslag flest faktureres medlemskontingent og gruppeavgift (treningsavgift) hver for seg.
 Dere vil først motta faktura for medlemskontingent, denne sendes ut nå i begynnelsen av kalenderåret (januar/februar) og må være betalt for å kunne avgi stemme på årsmøtet inneværende år.

Senere vil dere motta faktura for gruppeavgift (treningsavgift). Tid for utsendelsen av disse varierer for de ulike gruppene. Se informasjon angående utsendelse og priser på egen side under arkfane Medlemskap.

De som leier båtplass for lagring av egen kajakk/kano vil bli fakturert for leie i slutten av kalenderåret.
Styret ønsker alle en riktig God Jul

Postet av Asker Helsesportlag den 6. Des 2023

Tirsdag 5.desember hadde styret i Asker Helsesportlag styremøte, styreleder Eirik Horjen ledet oss som alltid stødig igjennom møtet.

Siden dette også var siste styremøte før jul, unnet vi oss litt Julegløgg, Pepperkaker og en bit Julemarsipan. Foruten de vanlige postene som angår innkommende post, status økonomi og rapporter fra de ulike gruppene, kan vi nevne at det jobbes med å se på finansiering av ny brygge, utskiftning av defekte kajakker og oppdatering av hjemmesiden.

På nyåret starter styret opp med å sluttføre årsregnskapet, sette opp budsjett, skrive årsberetning og forberede saker for kommende årsmøtet som skal avholdes medio mars 2024. I den anledning vil vi oppfordre medlemmer som ønsker å delta i styrearbeidet kommende sesong om å melde sin interesse til valgkomiteen, følg med på hjemmesiden og facebook-gruppen på nyåret angående valg av styrerepresentanter og dato for årsmøtet.

Styret ønsker med dette alle medlemmer en riktig God Jul og et Godt Nytt År!
Introduksjon til nye brukere/medlemmer

Postet av Asker Helsesportlag den 10. Jun 2023

Nye medlemmer i Padlegruppa er velkomne til en omvisning og introduksjon i bruk av fasiliteter ved Asker Helsesportlag sitt padlesenter på Engelsrud. Etter gjennomført introduksjon vil deltagerne bli registrert i adgangssystemet og få rett til egen adgang til padlesenteret.

Introduksjonen holdes i forbindelse kajakkkursene som er satt opp for sommeren 2023. De som kun har behov for introduksjon deltar de første 30 minuttene av kurset, dere blir ikke fakturert kursavgift dersom det kun er introduksjonen dere deltar på. 

De som skal delta på hele kurset "3 timers introkurs havkajakk" for å få våttkort, vil bli fakturert kursavgift som angitt i påmeldingen.

Følgende datoer er satt opp for introduksjon og kurs:

  • Tirsdag 13. juni kl. 18:00 AVLYST
  • Tirsdag 20. juni kl. 18:00 - BLIR AVHOLDT
  • Mandag 26. juni kl. 18:00
  • Torsdag 29. juni kl. 18:00
  • Tirsdag 4. juli kl. 18:00

Det tas forbehold om at enkelte kursdager kan avlyses dersom det er få påmeldinger til selve kurset.

Gå til påmeldingsskjema og kryss av for :

"Jeg har våttkort, er/vil bli medlem i Asker Helsesportlag og deltar kun første 20-30 minutter av et Introkurs for omvisning/opplæring"

Påmelding og valg av kursdato gjøres via denne lenken: bit.ly/Introkurs2023
2 Kommentarer